PC

Rambo dolazi u Mortal Kombat 11? Dataminer otkrio nove DLC karaktere

Mortal Kombat 11 će i u budućem periodu imati aktivnu podršku developera NetherRealm, i to pre svega u proširenju rostera dostupnih boraca.

Nakon majskog Aftermath dodatka, koji je proširio priču i gejmplej obogatio Friendships finišerima, i nekolicinom novih likova, u narednim mesecima možemo očekivati još 3 DLC karaktera, koje je dataminer nedavno otkrio.

Najzanimljiviji među njima je svakako Rambo, akcioni junak iz istoimenih filmova 80-ih godina koji je ostavio veliki trag na Holivud. Rambo kao borac u Mortal Kombat 11 je zanimljiva ideja, i ako se pojavi neće biti prvi filmski junak u ovoj igri, pošto su Terminator i RoboCop već tu.

Što se tiče ostala dva karaktera, to je Rain, za kojeh je već bilo tizera od strane glavnog producenta, a drugi bi izazvao možda i veće oduševljenje nego Rambo. To je Mileena, borac kojeg fanovi serijala očekuju praktično od izlaska, pa je nejasno što se ranije nije pojavila.

Pošto se radi samo o glasinama, sve ovo moramo uzeti sa rezervom, ali dataminer odgovoran za informacije, poznat u zajednici kao thethiny, ima dobru reputaciju kada se radi o curenju detalja za MK11.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top