PC

Sistem umeća u Diablo 4 potpuno izmenjen kako bi progresija bila teža

Kako napreduje rad na Diablo 4 Blizzard otkriva u periodičnim objavama na zvaničnom sajtu.

Najnoviji članak vezan je za velike izmene u sistemu umeća i progresiji tokom igranja. Naime, razvojni tim je kod umeća i talenata načinio velike promene zato što su ih testeri opisali kao izuzetno proste.

Prosti sistem umeća na taj način ne motiviše igrača da dalje igra i troši poene, pa ga zato Blizzard menja novim. Novi sistem će biti produbljen sa pridodatim pasivnim osobinama, i drugim zasebnim umećima, zajedno sa novim vrstama poena za utrošak.

Pored ovih, progresija će proći i druge izmene, sa ciljem da cela igra nudi komplikovanije sisteme progresije i dodatno motiviše igrače na prelazak čitave kampanje, kao i da će biti skockana za očekivanja Diablo veterana.

Diablo 4 za sada nema konkretan datum izlaska, ali je dobro znati da rad lepo napreduje, i da Blizzard uvodi promene koji igrači žele.

Više o pomenutim izmenama možete pročitati putem ovog linka.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top