PC

AT&T se potpuno predomislio po pitanju prodaje WB Games, igre su ipak vrednije

WB Games

Prodaja Warner Bros Games divizije nekom drugom izdavaču bila bi verovatno vest godine, pošto bi se samim tim AT&T odrekao vrednih naslova zarad isplate dugova.

Još pre par meseci su se pojavili navodi o tome da bi WB Games mogao biti prodat, kao i da su Microsoft i Electronic Arts izuzetno zainteresovani. Prošlog meseca je navedeno da se divizija neće prodavati, što je verovatno razočaralo zainteresovane kupce, a sada se saznalo i zašto.

Prema izveštaju portala Bloomberg, AT&T se praktično u poslednjem trenutku predomislio po pitanju prodaje i odustao je od prodaje WB Games, koja je navodno trebala doneti 4 milijardi profita. Razlog za odustajanje je ponovna evaluacija rukovodstva, gde je rešeno da je divizija ipak dosta vrednija i sa velikim potencijalom koji će doneti profit na duže staze.

Na ovu reevaluaciju pre oglašavanja prodaje verovatno je uticalo dosta stvari, pre svega promena rukovodstva od pre par meseci, ali i korona virus, pošto je zahvaljujući pandemiji gejming postao najrasprostranjeniji način zabave širom sveta, što se pokazao rekordnim zaradama.

Samim tim, igre o DC herojima, Mortal Kombat, studio Monolith i brojni drugi kvalitetni naslovi i studiji ostaju pod istim krovom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top