Vesti

BlizzConline će se održati u februaru

Pošto se pandemija korona virusa ne stišava, Blizzard nije u mogućnosti da održi BlizzCon u tradicionalnom formatu, što je uvideo još pre par meseci i blagovremeno je najavio digitalni format događaja.

Blizzard je sada i zvanično otkrio kada će se digitalni događaj, nazvan BlizzConline, održati. Pošto promena tipa događaja zahteva izvesne pripreme i produžava vreme produkcije, događaja neće biti u novembru, već tek naredne godine.

BlizzConline će se održati od 19. do 21. februara 2021. godine i organizator će se potruditi da očuva draž fizičkog događaja koliko može sa raznim aktivnostima za fanove. Pored značajnih objava koje se tiču nadolazećih igara(tebe gledamo Overwatch 2), digitalni događaj će imati i kosplej takmičenje, umetničko takmičenje, takmičenje u digitalnom pripovedanju i niz radionica, a March of the Murlocs će takođe biti održan.

Do događaja je ostalo još mnogo vremena, a ako ste zainteresovani možete se prijaviti za neke od takmičenja putem ovog linka.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top