Mobile

Call of Duty: Warzone stiže i na mobilne telefone

Battle Royale pucačina zasnovana na Call of Duty franšizi beleži ogromnu popularnost, sa preko 75 miliona igrača prikupljenih za svega 6 meseci od izlaska.

Call of Duty: Warzone je trenutno dostupan za PC, PS4 i Xbox One, ali izgleda da će dostupnost igre uskoro biti dodatno proširena, i to na mobilne uređaje.

Ako je verovati oglasu za posao objavljenom od strane kompanije Activision, ovaj naslov bi se mogao pojaviti na Android i iOS kao Warzone Mobile(WZM), slično kao što već postoji Call of Duty Mobile. U oglasu za posao traži se izvršni producent koji će nadgledati “razvoj nove AAA mobilne Call of Duty igre”. Naravno u samom opisu se ne spominje Warzone, ali u zahtevima se jasno traži prenošenje elemenata iz Warzone u mobilno izdanje, kao i poboljšanje Warzone formule, što možete videti na fotografiji ispod. U trenutku nastanka ovog članka, pozicija je već popunjena.

Ovo nije jedina Battle Royale igra najavljena za mobilne telefone, pošto smo isto čuli i za Apex Legends, ali Respawn Entertainment nije uspeo da taj naslov do sada donese pred igrače. Videćemo da li će se na mobilni Warzone čekati nešto duže.

Uspeh koji je Warzone do sada ostvario kao mobilna igra je dovoljan motivator za Activision da ga prenese i na mobilno tržište koje je u ekspanziji, a dodatni pozitivan faktor je i uspeh koji CoD Mobile beleži svakim danom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top