PC

Cyberpunk 2077 će imati više ekspanzija u odnosu na The Witcher 3, uskoro će biti otkrivene

Iako Cyberpunk 2077 još uvek nije zvanično izašao, fanovi nekako već sada brinu o podršci koju će ovaj naslov imati nakon izlaska.

Tu se misli naravno na ekspanzije sadržaja, za koje je CD Projekt Red već nekoliko puta rekao da će biti potpuno besplatne za sve kupce. Naravno, to je odlična vest, ali koliko će zapravo tog sadržaja biti je pravo pitanje,

Najprostiji odgovor je “dosta”, što je nedavno rekao predsednik kompanije CD Projekt, Adam Kicinski. On je naveo da će Cyberpunk 2077 dobiti dosta više ekspanzija u odnosu na The Witcher 3, ali tačna brojka nije otkrivena.

Kicinski je izjavio kako više detalja o dodatnom sadržaju dolazi vrlo brzo, što može značiti da će oni biti otkriveni tokom Night City Wire događaja, zakazanog za 26. septembar. Pre nego što to bude zvanično otkriveno, matematika govori da će biti DLC dodataka biti više od 16, pošto je toliko dobio Wild Hunt.

Cyberpunk 2077 izlazi 19. novembra, a CD Projekt je nedavno potvrdio da odlaganja više neće biti.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top