Vesti

Doom Eternal dolazi i na Nintendo Switch

Doom Eternal se pojavio u jeku pandemije korona virusa pre par meseci, što mu je dalo vetar u leđa da postane još popularniji. Igra je na PC, PS4 i Xbox One platformama ostvarila veliki uspeh, a uskoro se krčka i dolazak samostalnog dodatka The Ancient Gods koji će nastaviti priču.

Doom Eternal će svoje mesto pronaći i na Nintendo Switch konzoli, koliko god neverovatno to zvučalo. Izvršni producent za Doom Eternal, Merti Straton nedavno je izjavio kako je Switch verzija igre Doom Eternal na putu, ali da je još uvek rano govoriti o detaljima. Navedeno je kako je ovaj naslov veoma blizu i da razvoj teče otežano zbog sistema rada od kuće.

Fanovi neće morati da brinu pošto na Switch portu ovog naslova radi studio Panic Button u saradnji sa idSoftware. Panic Button je studio koji stoji iz dosta naizgled neverovatnih portova, pošto je doveo Warframe, Doom, Wolfenstein 2 i brojne druge na Nintendovu konzole bez ikakvih problema.

Switch korisnici će moći da uživaju u brutalnoj zabavi začinjenom novim gejmplej elemenitima, ali ono što Nintendo konzola neće moći, to je igranje u 1000FPS.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top