PC

Epic Games ove nedelje deli Into The Breach, Diabotical je novi besplatni multiplejer

Deljenje besplatnih igara ne staje na Epic Games Store, već sve ide po rasporedu, a pošto je stigao još jedan četvrtak, novi paket je postao dostupan.

Ovoga puta je ponuda nešto slabija, pošto je sačinjena samo iz jedne igre – Into the Breach. Ovo je visoko ocenjena strategija studija Subset Games, gde preuzimate zadatak odbrane čovečanstva na ivici propasti kroz gradnju ogromnih mehaničkih stvorenja. Ono što dolazi mimo ove ponude je pucačina Diabotical, koja je prepuna brze akcije.

Proceduru znate – na ovom linku se nalaze besplatni naslovi koje uzimate kroz besplatni proces kupovine i to je to, igra je vaša zauvek.

To nije sve za igrače željne besplatnog sadržaja, pošto takođe na Epic Store možete potpuno besplatno preuzeti najnoviji DLC za Borderlands 2, a potrebno je samo da ste vlasnik originalne igre.
Ako želite da se igrate i izvan Epic platforme, onda na uPlay preuzmite The Division 2.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top