Nintendo Switch

Gomila Super Mario igara stiže na Switch povodom 35. godina od izlaska Super Mario Bros.

Možda je ova godina puna negativnih stvari, te tenzije na svakoj stani sveta, požari, kao i još uvek aktuelna pandemija korona virusa, ali 2020. je godina kojoj su se najviše radovali Nintendo fanovi.

Još praktično od početka godine postoje glasine da Nintendo priprema gomilu Super Mario najava povodom 35 godina od izlaska prve Super Mario Bros igre. U tu čast, ova japanska kompanija je održala specijalnu Nintendo Direct prezentaciju, gde velikih najava ima na pretek.

Direktno u čast godišnjice, predstavljena je igra Super Mario Bros. 35, koja je u suštini battle royale naslov za do 35 igrača, simbolično. Igra je besplatna za pretplatnike Switch Online servisa, i biće dostupna od 1. oktobra pa do 31. marta naredne godine, što znači da ne ostaje zauvek.

Bros. 35 deluje dosta zanimljivo i prepun je motiva iz jedne od najpopularnijih franšiza na svetu. Sa druge strane, od najavljenih novina na Direct prezentaciji imamo Super Mario 3D World + Bowser’s Fury. Multiplejer manija ove igre za do 4 igrača dolazi na Switch 12. februara naredne godine.

To nije sve, pošto je u iznenadnom strimu najavljena i nova Super Mario 3D All-Stars kolekcija za Nintendo Switch. Ova kolekcija predstavlja splet tri Super Mario naslova – Super Mario 64, Super Mario Sunshine i Super Mario Galaxy, tako da zabave neće manjkati.

Za prave fanove koji i dalje pamte original tu je specijalni uređaj Game & Watch, koji predstavlja mini gejming uređaj inspirisan istoimenim retro sistemima na kojem se može igrati originalni Super Mario Bros i još nekoliko igara.

Sve predstavljene Super Mario igre možete videti u Nintendo strimu ispod.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top