Mobile

Hit igra Among Us obara rekorde na Steamu

Mala indi igra je uspela da pređe broj od 388.000 igrača, što je za njih novi rekord. Ovo je prvi put da je naslov došao do ovakvih brojeva, a time je ostavio iza sebe PUBG, što se tiče dnevnog maksimuma igrača i postao broj tri na listi Steam igara. Ovo je neverovatan podvig malog stidija koga čine samo tri programera.

Igra već neko vreme beleži impresivne brojeve na Steam i na Twitchu ali glavni razlog zašto je ovaj poduhvat zanimljiv je zato što je Among Us prvi put uspeo da preotme treće mesto od PUBG na Steam-u. U momentu pisanja, dominantni battle royale je uspeo da vrati svoju treću poziciju ali je bilo interesantno videti Among Us odmah iza CS:GO i Dote 2. Iako je PUBG u jednom momentu imao 3.2 miliona igrača dnevno i držao prvu poziciju punu godinu, igra je izgubila skoro 90% populacije zbog retkog ažuriranja i čestih bagova zbog kojih je igra ponekad neigriva.

Broj od preko trista hiljada dnevnih korisnika je samo na Steam platformi, tako da verujemo da je pravi broj dosta veći jer je igra besplatna na mobilnim uređajima.

Ako se dugo niste svađali sa prijateljima, preporučujemo da ih pozovete na jednu partiju Among Us koju možete naći na Steam, Android i iOS platformama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top