PC

Lords of the Fallen 2 ponovo u razvoju, projekat preuzeo studio Hexworks

Obožavatelji akcionog RPG ostvarenja Lords of the Fallen će ipak imati prilike da zaigraju nastavak, pošto je turbulentni period tišine vezan za drugi deo završen pozitivnim ishodom.

Lords of the Fallen 2 je od pošle godine u problemima, pošto je vlasnik franšize CIGames raskinuo saradnju sa studijom Defiant, zaduženim za rad na samoj igri. Kao razlog za raskid saradnje navedeno je da developer nije dostavio kvalitet koji je izdavač očekivao, što je smatrano kršenjem ugovora.

Od tada, pa praktično sve do sada, drugi deo ovog serijala bio je u limbu, pošto se tražio studio voljan da nastavi rad. Otkriveno je da kormilo za razvoj preuzima Hexworks, praktično novooformljeni studio koji sačinjava tim od oko 25 ljudi sa višegodišnjim iskustvom u razvoju RPG naslova.

Novi studio donosi i promene u ideji po kojoj je zasnovan drugi deo. Umesto gejmpleja prisutnog u originalu. igrači će dobiti izazovnije mehanike, po uzoru na Soulsborne igre. Takođe navedeno je da tonalitet igre prelazi u sferu mračne fantazije, sa sumornijim svetom i morbidnijom pričom, što može biti dobro ako se izvede na pravi način.

Naravno, pošto se rad na igri vratio nekoliko koraka unazad, rano je govoriti o potencijalnom datumu izlaska, ali znamo da će se pojaviti za PC i narednu generaciju konzola.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top