Nintendo Switch

Mass Effect Trilogy Remastered izlazi u oktobru?

Izdavaču Electronic Arts se izgleda osladilo izdavanje remaster izdanja za ranije izdate naslove, pošto sve više glasina upućuje na to da nam se razne igre vraćaju sa osveženjima.

Već postoje glasine o tome da će Need for Speed: Hot Pursuit doći kao remaster i da će se ujedno pojaviti za Switch, a sada je stiglo još detalja vezano za remaster Mass Effect trilogije.

I o ovoj trilogiji se ranije govorilo da fanovi mogu očekivati osveženi paket sa tri naslova, a sada je jedan distributer igara otkrio nove detalje. Na sajtu distributera Herni-Svet osvanule su verzije igara za PS4, Xbox One i Nintendo Switch, zajedno sa izgledom omota, a spomenut je i datum kada će se kolekcija pojaviti.

Ako je verovati detaljima sa ovog sajta, Mass Effect Trilogy Remastered će se pojaviti 15. oktobra za spomenute platforme, kao i za PC putem Steam platforme, na koju EA sada i zvanično donosi svoje naslove.

Electronic Arts još uvek nije dao nikakvu zvaničnu objavu, ali pošto već postoji toliko detalja, remaster Mass Effect Trilogije je praktično potvrđen. Ostaje samo da vidimo da li će ovaj paket igara doneti nešto više od prostog grafičkog osveženja i dodatnih ispravki.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top