Vesti

Microsoft potvrdio da Xbox Series S konzola stiže 10. novembra

Microsoft se dosta trudio u proteklom periodu da sačuva važne detalje za nove Xbox konzole za neki specijalni događaj, ali to jednostavno nije bilo moguće zahvaljujući procurelim informacijama.

Nedavno je ova kompanija konačno potvrdila postojanje jeftinije konzole naredne generacije, nazvane Xbox Series S, a ujedno je otkrio i cenu od 300 dolara, što deluje dosta pristupačno. Sada je Microsoft otkrio i tačan datum kada će konzola postati dostupna za kupovinu, što je nešto na šta fanovi čekaju već mesecima.

Zajedno sa specijalnim reklamnim videom koji prikazuje neuobičajeni dizajn za Xbox Series S i fokusira se na specifikacije, 10. novembar je naveden kao datum izlaska, i to baš u susret prazničnoj sezoni, kao što je i planirano.

Microsoft još uvek nije potvrdio cenu za snažniji Xbox Series X, koji će se verovatno pojaviti takođe 10. novembra, odnosno pre PS5 konzole kao što su ranije glasine upućivale. Ako Microsoft prati cene koje je dao u generaciji na izmaku, onda je sasvim logično za očekivati cenu od 500 dolara.
Još uvek ne znamo kako će Soni odgovoriti sa cenama, pošto se nije oglasio, ali teško da će uspeti da cenu digitalnog Playstation 5 spusti na 300 dolara, već je 400 zelembaća u tom slučaju za očekivati.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top