PC

Na Final Fantasy 16 se navodno radi već 4 godine, izlazi ranije nego što se očekuje

Final Fantasy XVI je bio jedna od igara iznenađenja na skorašnjem Playstation 5 događaju, gde je predstavljen zanimljivim trejlerom.

Trejler je prikazao glavne neprijatelje, ton priče i neke nove mehanike, ali izdavač Square Enix nije otkrio ništa više od toga. Zbog nedostatka detalja naslutilo se da je dolazak Final Fantasy 16 još uvek daleko, ali ako je verovati Džejsonu Šrieru, to nije slučaj.

Džejson Šrier, poznati leaker za niz velikih informacija u prošlosti, otkriva da se na Final Fantasy 16 radi već 4 godine, praktično otkako je Final Fantasy 15 ugledao svetlost dana krajem 2016. To je sasvim dugo vreme razvoja, zbog čega Šrier objašnjava da će Final Fantasy 16 izaći ranije nego što većina očekivati.

Prema njegovim navodima, Final Fantasy XVI bi se mogao pojaviti već 2022. godine. To bi bilo 6 godina razmaka između prošlog naslova, a isti period pauze je bio i između FFXIV i FFXV. Naravno ovo moramo uzeti sa rezervom dok ne dobijemo zvaničnu potvrdu.

Kada smo već kod izjava izdavača, Square Enix je prvo najavio Final Fantasy XVI za Playstation 5 i za PC, ali je onda povučena izjava vezana za PC, i još uvek bez obrazloženja.

Informacija dolazi putem Triple Click podcasta, gde je glavna tema bila kupovina developera Bethesda od strane Microsofta, ali se govorilo i o drugim temama iz sveta video igara, tako da vredi poslušati.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top