PC

Najnovija fotografija otkriva kako Crysis Remastered izgleda na “Can it Run Crysis” grafičkim podešavanjima

Crysis Remastered će se za oko 10 dana pojaviti u prodaji, što mnogi, pre svega na PC platformi sa nestrpljenjem očekuju kako bi otperetili svoje nove ljubimce.

Crytek je već objavio sistemske zahteve koji iznenađujuće nisu preterano strašni, ali i oni važe samo za 1080p igranje. Pošto će Crysis Remastered biti značajno unapređenje u odnosu na vremešni original, developer je rešio da u osveženu verziju uključi nešto zbog čega je prvi Crysis stekao kultni status.

Navikli smo da u igrama postoje standardna grafička podešavanja nazvana Low, Medium, High i tako dalje, dok će najviša podešavanja u Crysis Remastered biti nazvana “Can it Run Crysis”. Ova podešavanja će biti dostupna samo na računarima, koji će bez ograničenja testirati jačinu hardvera, navodi se u tvitu developera.

Uz otkrivanje ovog detalja, Crytek je podelio i prvu fotografiju iz Crysis Remastered koja pre svega otkriva unapređenja u vegetaciji, bolji prikaz oblaka, i detaljnije iscrtavanje u daljini.

Crysis Remastered izlazi 18. septembra za PS4, Xbox One i PC, gde će biti Epic Games ekskluziva.

Ispod možete videti pređenje snimka ekrana između originala(levo) i remastered verzije(desno)

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top