PC

Nakon više od decenije rada, gasi se originalna FarmVille igra

Kraj ove godine obeležiće i potpuno gašenje čuvenog Flash programa, zaslužnog za nastanak na desetine hiljada mini igara.

Sa gašenjem podrške, Adobe u sigurnu propast vuče sve igre koje su bazirane na Flash programu, čak i one koje su svojevremeno bile izuzetno popularne. Među brojnim nalazi se i čuveni FarmVille, čuvena hit igra na Facebook platformi kompanije Zynga.

Igra je imala ogroman uspeh, sa velikim brojem igrača na društvenoj mreži, a sada odlazi u istoriju nakon više od decenije postojanja. Zynga je otkrila da će igra sredinom novembra biti isključena opcija za kupovinu predmeata u igri, a da će ona ostati dostupna za igranje sve do 31. decembra, kada se prekida podška za Flash od strane Fejsbuka i pretraživača.

Zynga poziva igrače da migriraju na novije Farmville igre, koje nisu bazirane na Flash softveru, a ujedno je otkriveno i da će uskoro izaći Farmville 3

Grupa zaljubljenika u Flash eru se bori da što veći broj igara sačuva i do sada su odradili prilično dobar posao.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top