PC

Nastavak odlične horor avanture, Little Nightmares 2, dostupan za prednaručivanje

Kompanija Bandai Namco Entertainment je najavila da je prednaručivanje novog nastavka Little Nightmares-a otvoreno za sve obožavatelje.

Dve verzije igre su dostupne na Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch i PC-u, Day One Edicija i TV Edicija. Zainteresovani igrači koji prednaruče Day One ediciju će dobiti Mokujin masku za Mono, inspirisanu popularnim karakterom iz Tekken-a. Digitalne prednarudžbe će biti dostupne kasnije.

Prilikom narudžbine Day One edicije dobićete pristup Nomes Attic-u koji je će biti eksluzivni saržaj za ovaj nastavku. Dobićete i mini saundtrak koji je komponovao Tobias Lilja.

TV edicija će sadržati kompletnu muziku iz igre kao i ekskluzivni model Mono-a i Six-a, artbuk, čeličnu futrolu za knjige i nalepnice. Imaće i sve što dobijaju kupci Day One edicije. Ova edicija je dostupna u Evropi i moći ćete da je prednaručite već danas.

Ako posetite zvaničnu internet prodavnicu možete da dobijete i Mono privezak za ključeve. TV edicija takođe dolazi sa 3D slikom a u ponudi je i figurica ograničene proizvodnje.

Little Nightmares II bi trebalo da izađe 11. februara 2021. na Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch i kao digitalna verzija za PC. Playstation 5 i Xbox Series X verzija će kasnije biti dostupna a vlasnici će dobiti besplantu nadogradnju za konzole sledeće generacije.

Ukoliko niste imali priliku da igrate prvi deo igre, toplo je preporučujemo zbog stila i atmosfere koji vam daju osećaj kao da ste u filmu Tim Burton-a. Igra nije preterano dugačka, tako da možete da je pređete u jednom dahu a često se nalazi na sniženjima u raznim digitalnim prodavnicama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top