Nintendo Switch

Nova Legend of Zelda igra stiže u novembru, radnja se odvija pre Breath of the Wild

Za The Legend of Zelda: Breath of The Wild 2 još uvek nema nikakvih konkretnih informacija od strane developera, a kako stvari stoje, neće ih ni biti u skorijem periodu.

Na svu sreću, to ne znači da neće biti drugih Zelda igara, pošto Nintendo jednu takvu donosi već u novembru. Radi se o igri Hyrule Warriors: Age of Calamity, koja će po gejmpleju biti jako slična sa drugim Hyrule i Fire Emblem igrama, ali će biti povezana sa Breath of the Wild.

U zvaničnoj najavi igre navedeno je da će se radnja u Age of Calamity odvijati 100 godina pre one u BotW, ali nije tačno navedeno kakvu priču možemo očekivati. Od igrivih karaktera prisutni su Zelda, Link i drugi, sa gejmplej mehanikama koje uključuju rešavanje zagonetki, razne nadogradnje oružja i drugih dodataka, kao i kooperativno igranje za do 2 igrača.

Igra deluje dosta zanimljivo, pogotovu pošto će priča otkriti detalje koje nismo saznali u Breath of the Wild, a Nintendo je čak izašao u susret sa ovom iznenadnom objavom i otkrio je da Hyrule Warriors: Age of Calamity izlazi već 20. novembra za Switch.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top