PC

Novi apdejt za Fall Guys donosi bolje varijacije rundi

Najnoviji apdejt za Fall Guys: Ultimate Knockout dolazi u sred trajanja prve sezone kako bi igračima pružio nešto novo i uzbudljivo.

Studio Mediatonic se u prethodnom periodu potrudio da to bude inovacija vredna pažnje i koja će držati igrače zauzetim dok ne počne druga sezona sa novim modovima igranja.

Ovo osveženje u sred sezone donosi varijacije rundi, gde igrači neće moći korisititi ustaljeni obrazac u svakom modu igranja. Svake prepreke će sada imati određena iznenađenja, u vidu dodatnih rotacija, iznenada padajućeg voća i sličnog.

Sve izmene kreatanja će se događati nasumično, tako da igrači neće znati kada mogu očekivati da ih, recimo, udari neka ogromna voćka. Samim tim, biće potrebno misliti brzo i reagovati još brže kako bi se plasirali dalje. Developeri poručuju da igrače očekje dosta inovativnih elemenata sa randomizacijom rundi.

Tu su naravno i poboljšanja u vidu stabilnosti servera i ispravki, a i Easy Anti-Cheat spftver sa kojim će se stati na put varalicama. Ogromni čekić, planiran za nadolazeći apdejt je takođe dodat i može se naći na ranim mestima tokom igranja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top