Meridian
Gadgets

Novi gejming nameštaj stiže! Praviće ga IKEA i ASUS

Gejming stolice, taburei i slično su nameštaj koji imamo već duži period zahvaljujući raznim proizvođačima.

To tržište će biti dodatno prošireno sa potpuno novim igračem, barem kada je pojam gejminga u pitanju. Poznati švedski proizvođač nameštaja, u saradnji sa ASUS ROG, proizvodiće spacijalnu liniju pristupačnog “gejming nameštaja”.

Fokus kod svakog proizvoda biće pristupačnoj i ergonomija za korisnike, a za početak je u planu izrada oko 30 različitih proizvoda. Ti proizvodi će verovatno uključivati nove linije gejming stolica, stolova, stalka za slušalice, verovatno i polica sa motivima dveju kompanija.

Videćemo da li će ova saradnja doneti nešto potpuno novo i do sada neviđeno na tržištu, ali ćemo morati da sačekamo na tako nešto, pošto gejming nameštaj prvo izlazi za kinesko tržište početkom naredne godine, a na ostatak sveta se širi do kraja 2021.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

To Top