PC

Ovogodišnja The Game Awards ceremonija zakazana za 10. decembar – biće u digitalnom formatu

Dok se još uvek oporavljamo od letnjeg festivala igara, čuveni producent i popularna persona u svetu video igara, Džef Kinli, već priprema svoj naredni veliki događaj.

U ovom slučaju, od Kinlija nećemo dobiti veće najave sve do decembra, kada će se održati The Game Awards ceremonija. Bilo je sasvim logično da će ovaj događaj biti održan, a sada je pružena i potvrda da će se to odigrati 10. decembra.

Naravno, kao i svi događaji ove godine, i The Game Awards 2020 će biti održan u potpuno digitalnom formatu, ali će organizatori pokušati da to što bolje premoste. Umesto sa jedne lokacije, tokom trajanja ceremonije detalje ćemo dobijati iz Los Anđelesa, Londona i Tokija, gde će se uključivati razni developeri radi predstavljanja novih video igara.

Na The Game Awards će biti dodeljene nagrade za najbolje naslove koji su se pojavili tokom 2020. godine, a dodata je još jedna kategorija. Nova kategorija se odnosi na “inovativnost u pristupačnosti”, i biće dodeljena igri ili developeru koji se najviše zalagao za kreiranje što pristupačnijeg iskustva.

Naravno, očekujte i razne specijalne ponude, demo naslove, nagrade i slično u periodu pre i posle ceremonije.
Zabeležite četvrtak 10. decembar u kalendarima, pošto se za završni događaj u godini defitivno pripremaju velike najave.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top