Nintendo Switch

Povratak Princa od Persije – najavljen The Sands of Time remake

Kada je pre nekoliko nedelja Ubisoft predstavio Prince of Persia igru namenjenu VR igraonicama, veliki broj fanova serijala osetio je razočaranje pošto se čekanje na novi naslov u ovoj franšizi nastavlja.

Na svu sreću, Ubisoft ima još vesti vezanih za Prince of Persia, što smo zapravo već saznali zahvaljujući procurelim informacijama. Ubisoft je sada predstavio remake za Prince of Persia: The Sands of Time.

Najava dolazi u vidu trejlera i informacija, i očigledna je izmena grafike u odnosu na original iz 2013. godine, ali grafika rimejka jednostavno ne odgovara standardima modernog doba, već izgleda kao da je napravljen deceniju ranije. Takođe, u samom trejleru je primetna i oscilacija kvaliteta, čas je primetan dobar kvalitet. a ponekada loš, pogotovu kada se radi o detaljima na licima karaktera. Endžin koji se koristi je isti onaj koji pokreće Assassin’s Creed Origins, a prisutne su i nove animacije zabeležene mo-cap tehnologijom.

Priča će ostati ista kao ona iz originala, a grafički stil developeri pravdaju time što žele da ostanu što verniji izvornoj verziji. The Sands of Time važi za jednu od najboljih Prince of Persia igara u franšizi, tako da ne čudi odluka da baš ona bude osvežena remake verzijom. Prikazani trejler ima direktno poređenje grafike originala sa remake verzijom, ali alfa verzijom, tako da ima prostora za ispravke.

Od unapređenja očekujte modernizovane kontrole, bolju poziciju kamere, i poboljšanu mehaniku borbe. Takođe, prva Prince of Persia igra iz 1989. će biti dostupna unutar ovog rimejka.

The Sands of Time Remake izlazi 21. januara 2021. godina za PC, PS4 i Xbox One

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top