PC

Predstavljen još jedan heroj koji uskoro stiže u Marvel’s Avengers

Pošto će Marvel’s Avengers izaći kroz par dana, Square Enix je održao još jednu War Table prezentaciju posvećenu novitetima u ovom superherojskom naslovu.

Naravno, većina tih noviteta se ogleda u sadržaju koji dolazi nakon izlaska, a jedan od otkrivenih je pojačanje rostera heroja koje čini Kejt Bišop(Kate Bishop). Iako je pre nje predstavljen Hawkeye, Kejt će zapravo biti prvi heroj koji dolazi kao DLC karakter nakon izlaska, dok će se drugi spomenuti strelac pojaviti u novembru.

Ako je verovati procurelim informacijama, biće još dosta heroja dodato u Marvel’s Avengers, a neki od njih će biti i ekskluzivno dostupni za pojedine platforme.

Novi heroj nije bio jedina tema nedavne prezentacije, pošto se govorilo i o specijalni misijama, koje su podeljene u 4 različite vrste – Villain Sectors, Shiels Vaults, AIM’s Secret Labs i Mega Hives.

Prva vrsta specijalnih misija predstavlja okršaje sa jakim boss karakterima koji su već poraženi tokom kampanje, druga vrsta se odnosi na resurse i opremu koju je potrebno prvo otkriti. Tajne laboratorije su dostupne samo za igače sa maksimalnim nivoom moći i predstavljaju vrstu raidova dostupnih samo jednom nedeljno. Na kraju, Mega Hives se odnosi na misije sa talasima neprijatelja koji su predstavljeni spratovima, gde se počinje iz visine pa naniže, dok težina raste sa napredovanjem.

Marvel’s Avengers stiže 4. septembra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top