PC

Procurele fotografije iz nadolazeće Bethesda igre Starfield

Bethesda je često bila u naslovima prethodnih nedelja. Microsoftova kupovina kompanije i njene intelektualne svojine je napravila velike talase na gejming sceni ali ove nedelje nove bethesda vesti nisu povezane sa tim. Dobili smo priliku da prvi put vidimo materijal vezan za ambiciozan projekat Starfield. 

Starfield je novi IP kompanije Bethesda posle dvadeset pet godina, koji developer predstavlja kao masivni RPG smešten u svemiru. Još uvek nije potvrđeno da li će igra imati multiplejer elemente ali uzimajući u obzir prethodne naslove iz ovog studija, mislimo da imamo razloga da se nadamo. 

Nepoznati izvor je objavio slike tvrdeći da su vezane za novi naslov koji Bethesda planira da izbaci. Na slici imamo priliku da vidimo karaktera u svemiru kao i korisnički interfejs koji sadrži merač života, izdržljivosti i stanje kiseonika a izcurela je i slika modela broda. 

Kompanija nije još dala nikakav komentar povodom ove situacije, ali pošto je izvor postavio slike na 4chan, mislimo da bi ipak trebali da primimo ove nove infromacije sa rezervom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top