PC

Prvi pogled na Zombies dodatak u Call of Duty: Black Ops Cold War

Kao što je Activision nedavno i najavio, danas je zvanično predstavljen Zombies dodatak koji će se naći u Call of Duty: Black Ops Cold War.

Zombiji su prisutni u Call of Duty igrama još World at War, iz 2008. godine, a ove godine će se nastaviti evolucija iskustva borbe protiv živih mrtvaka, dok cilj ostaje isti – preživeti. Dodatak je predstavljen mešavinom sinematika i gejmplej trejlera smeštenog u sličan vremenski period u kojem će se odigravati i glavna kampanja igre.

Glavno poprište događanja biće napuštene ratne prostorije, baze laboratorije i bunkeri po uzoru na one stvarne iz perioda Hladnog rata. Trejler prikazuje i vodeću ponudu asrenala oružja, koju čine mini-gun, zolja.

Ustaljeni elementi će biti prisutni sa mečevima podeljenim na rundama, dok je dodatak ujedinjena progresija i niz osveženja o kojem možete saznati više detalja u videu ispod. Priča će takođe postojati, i članovi tima su otkrili da je smeštena u istom univerzumu kao događaji iz prošlih igara, ali će biti potpuno nova.

Call of Duty: Black Ops Cold War izlazi 13. novembra za PC, PS4, PS5, Xbox One i Xbox Series X/S.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top