Filmovi-Serije

Radi se film po uzoru na Yakuza igre

Yakuza serijal video igara stekao je izuzetno veliku popularnost, prvenstveno u Japanu, a još veću sa dolaskom na zapadno tržište i na PC platformu.

Vlasnik franšize, SEGA, rešio je da čar Yakuza igara prene se i na filmsko platno. Ako je verovati portalu Variety, koji stoji iza velikog broja glasina vezanih za filmove po igrama, Yakuza film će biti igrani, a posao realizacije preuzeli su 1212 Entertainment i Wild Sheep Content.

Odluka o izradi Yakuza filma dolazi zbog postojanja sinematičnog efekta u igrama, kao i da bi niz spletki i mešavina komedije i akcije bio dopadljiv gledaocima. Drugih detalja nema, pošto se izgleda radi o jako ranoj fazi produkcije. Variety navodi da se tek traga za scenaristima.

Pošto će čekanje na Yakuza film potrajati, možete pogledati raniji pokušaj dovođenja franšize u bioskope sa ostvarenjem po uzoru na prvu Yakuza igru.

Pored vesti o filmu, stigle su i naznake da će tokom vikenda biti najavljena potpuno nova Yakuza igra.

Yakuza univerzum raste, što je i te kako pozitivno za fanove.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top