Nintendo Switch

Rocket League postaje potpuno besplatan za igranje 23. septembra!

Dosta dugo se nakon inicijalne objave čekalo na konačni datum kada će se u istoriji igre Rocket League desiti istorijski zaokret i ona postati besplatna za igranje.

Psyonix je sada zvanično otkrio da ovaj naslov koji kombinuje dve najveće muške strasti, vozila  i fudbal, izlazi već naredne nedelje, 23. septembra. Sam prelazak na free2play model ogleda se i u velikim promenama dostupnosti igre, pošto Rocket League više neće biti dostupan putem Steam platforme.

Igra će za PC platformu postati dostupna jedino putem Epic Games Store, platforme čiji je vlasnik kupio studio Psyonix, ali će svi oni koji su već kupili RL na Steamu nastaviti da igraju. Nijedna platforma neće biti ograničena, već će svi igrati zajedno zahvaljujući međuplatformskoj progresiji.

I ne samo to, developer je igračima u Rocket League omogućio da napredak dele na svim platformama za koje imaju igru, umesto da igraju zasebnu verziju na PC-u i, recimo, PS4 konzoli. Samim tim, svaki uspeh koji ostvarite automatski se čuva za sve platforme, što je odlična stvar i voleli bismo da je ima u drugim igrama. ROcket League će i na konzolama postati besplatan, i to u pravom smislu, pošto igračima više neće trebati PS Plus ili Switch Online pretplata kako bi se takmičili sa ostalima.

Pre 23. septembra, Rocket League dobija veliki besplatni apdejt koji priprema teren za veliku promenu, u vidu dodavanja spcijalnih predmeta, vizuelnih osveženja, support a creator program, legacy status za ranije vlasnike igre i još dosta toga.

Rocket League sa besplatnom verzijom dobija sezonski sadržaj, kao i kompetitivne mečeve, gde će kroz učestvovanje biti moguće probijati se kroz osvežene rankove, a tu su i specijalni turniri i izazovi.

A, da. Tu je i specijalni sinematik povodom datuma izlaska.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top