PC

Serious Sam 4 dobio trejler u čast izlaska

Ovaj, 24. septembar je veliki dan za studio Croteam iz Hrvatske pošto nakon dužeg perioda, i blažeg odlaganja,u prodaju puštaju najnoviji naslov u čuvenoj Serious Sam franšizi.

Serious Sam 4 je uz niz drugih videa, dobio i trejler u čast izlaska. Trejler je mešavina najvažnijih elemenata igre, pa tako možemo videti gomilu čudovišta, deliće priče, Sema kako viče “umukni”, kao i neke od lokacija na kojima će se dešavati makljaža.

Serious Sam 4 će voditi i u Rim kod pape, ali najvažniji aspekat igre biće na desetine hiljada neprijatelja koji će odjednom napadati protagonostu. Sa druge strane, glavni lik će na raspolaganju imati razne spravice i oružja za odbranu.

Serious Sam 4 izlazi za PC i dostupan je za kupovinu putem Steam platforme po ceni od 40€. Croteam je u susret izlasku objavio sistemske zahteve, tako da proverite da li vaš računar podržava igru pre nego što kupite.

Serious Sam 4 je izašao i za Stadia platformu, a za konzole – PS4 i Xbox One – pojaviće se tek naredne godine, kada istekne period ekskluzivnosti sklopljen sa Guglom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top