PlayStation 5

SM: Miles Morales, Sackboy i Horizon: Forbidden West dolaze i na Playstation 4

Iako su prvobitno najavljeni kao potpune Playstation 5 ekskluzive, izgleda da je Soni promenio mišljenje po pitanju pristupačnosti za 3 naslova.

Nešto nakon što je završen PS5 prezentacija na kojoj smo saznali cenu i datum izlaska konzole, stigla je informacija da će Spider-Man: Miles Morales, Sackboy: A Big Adventure i Horizon: Forbidden West izaći i na prethodnu generaciju konzola, Playstation 4.

Vest verovatno dolazi kao iznenađenje za sve koji su već počeli da razmišljaju kako moraju izdvojiti 500 dolara za novu konzolu kako bi nastavili sa igranjem. Na svu sreći, japanska kompanija ne diže ruke u potpunosti od PS4.

Iskreno, i ne čudi što će se Spider-Man: Miles Morales pojaviti za PS4, pošto se ipak radi o verziji igre baziranoj na Spider-Man naslovu iz 2018. godine, i to u vidu samostalne ekspanzije. Takođe, Sackboy: A Big Adventure ne deluje kao igra AAA kalibra koja će gurati PS5 hardver do maksimuma, što znači da će lako raditi i na vremešnijem Playstationu.

Iznenađujuće je da će se Horizon: Frobidden West pojaviti na PS4 sistemima, pošto je studio Guerrilla Games tokom juna otkrio da je svet iz igre moguće iskusiti jedino sa PS5 i SSD-om koji poseduje. U svakom slučaju, ne bunimo se.

Ova tri naslova će biti dostupna za kupovinu na PS4, a ako se igrači nakon toga odluče da pređu na moćniju peticu, onda ne moraju da kupuju drugu verziju, već dobijaju besplatnu nadogradnju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top