PC

Stigao je novi trejler i niz informacija za Immortals: Fenyx Rising

Kao što je ranije nagovešteno na Ubisoft Forward prezentaciji dobili smo nive detalje za Immortals: Fenyx Rising, ranije poznati kao Gods and Monsters.

Novi detalji dolaze u vidu zanimljivog trejlera koji nas bolje upoznaje sa protagonistom, okruženjem koje predstavlja šarenoliku antičku Grčku. Trejler prikazuje i brojna mitološka stvorenja koja će biti prisutna u igri i sa kojima ćemo se boriti kako bi pomogli bogovima sa planine Olimp.

Igra izgleda dosta drugačije u odnosu na prvi trejler, ali je vesela nota ostala. U specijalnom videu, jedan od producenata otkriva da će igrači sami moći da kreiraju svog karaktera, kao i da nadograđuju njegove osobine sakupljanjem specijalnih odevnih predmeta i štitova.

Iskreno, igra dosta podseća na Assassin’s Creed naslove, samo sa nešto drugačijom idejom, koja će verovatno biti osvežavajuća za igrače kojima se AC: Odyssey nije preterano dopao. Tema je dosta veselija, sa elementima komedije i laganim pristupom borbama, po čemu pomalo podseća na Diznijev animirani crtać Hercules.

Ova objava i ne dolazi kao veliko iznenađenje, pošto je pre održavanja prezentacije Microsoft Store otkrio sve bitne detalje, poput datuma izlaska i gejmplej mehanika, ali svakako sada prvi put imamo prilike da vidimo i novi trejler.

Immortals: Fenyx Rising izlazi 3. decembra

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top