PC

Studio inXile Entertainment radi na dve nove RPG igre

Studio inXile Entertainment je od malog developera kojeg je ograničavao skromni budžet za razvoj igara, sada stigao do toga ima više projekta u razvoju istovremeno.

To je naravno zato što je studio pre par godina došao u vlasništvo kompanije Microsoft, koja je obezedila velika sredstva, a ujedno vratila čuvenog Brajana Farga iz penzije, da nastavi sa radom na video igrama, pre svega na nedavno izdatom Wastelands 3.

Upravo Fargo, direktor studija inXile, je nedavno otkrio da rade na dva RPG naslova, koje je nazvao “divnim”. Navedeno je da se radi o fazi pre-produkcije za jedan projekat, dok je drugi RPG naslov više poodmakao u razvoju i može se očekivati nešto ranije.
Ova izjava se nadovezuje na ranije glasine da developeri ovog studija rade na RPG igri u Unreal 5 endžinu, ali sada nije potvrđen taj detalj.

Lepo je čudi da će inXile nastaviti da strastveno radi na RPG naslovima, a pre nego što čujemo o tim igrama studio donosi Frostpoint: Proving Grounds, timsku VR pucačinu.

Xbox Series konzole će postati dosta uzbudljiva platforma za obožavatelje RPG žanrova, pošto dosta Majkrosoftovih studija radi upravo na toj vrsti igara, kao i nedavno pridružena Bethesda.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top