Vesti

Studio Remedy proslavlja 25 godina postojanja deljenjem besplatnih kopija igre Death Rally

Studio Remedy Entertainment proslavlja čitavih 25 godina prisustva na sceni razvoja video igara i to poklonom za fanove. Ovaj renomirani developer je rešio da svima omogući preuzimanje prvog naslova koji su kreirali – trkačinu Death Rally iz 1996. godine.

Death Rally Classic je postao besplatan za preuzimanje na Steam platformi zauvek, tako da nema vremenskog ograničenja za zainteresovane. U pitanju je igra koja kombinuje trkanje i borbu vozila, sa ciljem razaranja neprijatelja. Kroz igranje i što bolji plasman zarađuje se novac, koji služi za nadogranje vozila.

Lepo je što Remedy želi da priseti fanove na svoje skromne početke, a sada je developer otišao u skroz drugačijem svetu, pošto ga primarno pamtimo po Max Payne naslovima, Quantim Break i nedavno Control. Remedy ove godine donosi još sadržaja za spomenuti Control, privodi kraju kampanju za CrossfireX i započinje rad na dva nova projekta.

Death Rally možete preuzeti besplatno putem ovog linka.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top