Nintendo Switch

Supergiant proslavio milion prodatih kopija Hades igre

U studiju Supergiant ništa novo. Studio već godinama izbacuje uspešne i interesantne igre a najaktuelniji uspeh je vezan za njihov rouglajk hit Hades. Igra je prodana u više od milion primeraka a oko 700,000 kopija je kupljeno u periodu kada je igra bila u Early Access programu.

Hades je rouglajk igra od tima koji nam je doneo Bastion, Transistor i Pyre. U ulozi ste Zangreus-a, sina boga podzemlja Had-a, i cilj vam je da pobegnete iz podzemnog sveta. Ovaj put vam komplikuju brojne izgubljene, ljute duše umrlih. Smrt je ipak samo mala neprijatnost za Zagreus-a, jer se svaki put vraća u svoju sobu u Had-ovoj palati da pokuša ponovo. U vašoj borbi vam pomažu razni bogovi Olimpa i razna blaga koje nalazite uzput.

Preporučujemo da probate Hades ako niste do sada. Igra je difinitivno jedan od boljih rouglajkova koji se trenutno mogu igrati na Steam, Epic Games Store i Switch.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top