PC

Ubisoft naredne nedelje održava novu Forward prezentaciju, u fokusu preimenovani Gods & Monsters

Još na samom završetku prve Ubisoft Forward prezentacije, francuska kompanija naglasila je da se radi o prvom događaju u nizu i da bi drugi mogao uslediti tokom septembra.

Sada je to i potvrđeno sa tačnim datumom održavanja, a saznali smo i koja će igra biti u fokusu na ovom događaju. Drugi po redu Ubisoft Forward zakazan je za 10. septembar u 21h po našem vremenu, tvit koji je doneo tu informaciju potvrdio je novi nazi igre Gods & Monsters.

Pre par dana je jedan odbor za regulaciju sadržaja otkrio da bi se ovaj naslov mogao pojaviti sa novim nazivom, ali se ujedno spekulisalo da se može raditi o nekoj potpuno novoj igri.

Ipak, Immortals Fenyx Rising je novi naziv za ranije najavljenu igru, i ona će biti prisutna na Forward prezentaciji, čime će se nadoknaditi odsustvo sa prve u julu. Među novim detaljima za ovu igru možemo očekivati novi prikaz gejmpleja, i potencijalno datum izlaska.

Takođe, Ubisoft verovatno planira da donese još detalja za već postojeće naslove, a nadamo se da će i valjano obeležiti deceniju od izlaska poslenje Prince of Persia igre najavom valjanog nastavka.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top