PlayStation 4

Vampyr i Need for Speed: Payback su besplatne igre za PS Plus pretplatnike u oktobru

Oktobar je pred nama, a sa njim i najnoviji paket besplatnih igara za Playstation Plus pretplatnike.

Pošto se ovaj mesec tradicionalno smatra najsablasnijim u godini, zbog Noći veštica, jedna igra iz ponude biće u tom maniru – Vampyr. Naslov studija Dontnod koji vodi u period sa početka prošlog veka i govori o osobi podeljenoj između svoje humanosti žeđi za krvlju.

Druga igre u ponudi je osveženje, pogotovu ako volite trkanje. To je Need for Speed: Payback. Nije najblistavija igra u serijalu, ali za besplatnu zabavu dovoljna.

Oba naslova će postati dostupni od 6. oktobra, što znači da će do tada septembarska ponuda i dalje biti dostupna.

Playstation Plus servis će svakako preći i na PS5 sisteme. Za početak je pripremljena PS Plus kolekcija od čak 18 igara, najboljih na PS4, koje će biti igrive od prvog dana.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top