Vesti

Zbog zbunjujućih naziva, mnogi umesto Xbox Series X kupuju Xbox One X konzolu

Prednaručivanje za najnoviju generaciju Xbox konzola, Series S i Series X, otpočelo je nedavno i nije baš prošlo kao što se očekivalo.
Ovaj proces je trebao proći bolje nego kod Playstation 5 konzola, gde je vladalo opšte rasulo, ali nažalost i kod Xbox konzola su se javili problemi.

Problemi su pre svega u pucanju stranica i raznim greškama koje su sajtovi distributera prikazivali pri pokušaju kupovine konzole, što je mahom došlo zbog velikog interesovanja, jer su obe verzije konzole mahom raspordate na svim mestima. Microsoft je na Twitteru otkrio da je potražnja za novim konzolama rekordna, ali brojke nisu otkrivene.

Međutim, istog dana kada je počelo prednaručivanje Xbox Series konzola, zabeležen je i ogroman skok u prodaji Xbox One X konzole. Na Amazonu, verovatno najvećem prodajnom mestu, zabeležen je skok od čak 747% u prodaji Xbox One X konzola. Mala je verovatnoća da je odjednom poraslo interesovanje za najjaču konzolu u generaciji na izmaku, već će pre biti da su mnogi kupci bili zbunjeni sličnim nazivima Xbox konzola.

Xbox
Xbox 360
Xbox One
Xbox One S
Xbox One X
Xbox Series X
Xbox Series S

Znalci naziva Xbox konzola su se lako snašli, ali oni koji nisu baš preterano upoznati sa trendovima i nazivima drugih konzola, a žele da na vreme obraduju svoju decu ili rodbinu verovatno su se našli u problemu.
Kao što korisnik Twittera Andrew Alerts navodi, bolje da su novu konzolu nazvali Xbox 6

Oni koji su umesto Xbox Series konzola naručili Xbox One X svakako čeka iznenađenje kada ih pred vratima dočeka konzola, a 11. novembar još nije ni blizu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top