PC

Zombie mod za Call of Duty: Black Ops Cold War biće predstavljen 30. septembra

Direktno nastavak za originalnu Black Ops igru, sa tematikom Hladnog rata i intriga tog perioda, dolazi 13. novembra, a u susret izlasku Activision ima još detalja za otkrivanje.

Pošto smo saznali važne stvari vezane za multiplejer ponudu igranja početkom meseca, sada je na red došlo otkrivanje neizostavne Zombies kampanje i moda igranja.

Tizer fotografijom na Twitter profilu studija Treyarch naveden je 30. septembar, u 19 časova po našem vremenu, kao datum kada otkrivanja trejlera i drugih dodatnih detalja za Zombies. Nakon otkrivanja, igrače sredinom oktobra očekuje beta testiranje, sa datumima navedenim ovde.

Prošlogodišnji Call of Duty: Modern Warfare je izašao u sličnom stilu kao što se planira Black Ops Cold War, sa kampanjom vezanom za prvi deo pod-serijala i povratkom singlplejer kampanje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top