Vesti

Otkriveno kako je sve Xbox Series S mogao da izgleda

Dizajn slabije Xbox Series konzole, koja će doneti next-gen gejming u 1440p rezoluciji za 300$, je prilično neuobičajen a mnogi ga porede sa rešoom.

Zanimljivo je da to nije bio prvi dizajn koji je planiran kao finalni, već ih je Microsoft imao više. U planu su bile kockastije verzije, približne po izgledu gabaritnije Xbox Series X konzole, samo manjeg formata, pa kvadratast izgled ali je preovladala ona koju sada imamo dostupnu za prednaručivanje.

Iako se raniji dizajn razlikovao, svaka verzije Series S konzole imala je jednu istu stvar, pristuni crni krug koji je zauzimao centralnu poziciju.

U intervjuu za portal Medium, otkriveno je da je dizajn nastao kako bi se najbolje uklopio u domove igrača i kako se ne bi isticao preterano u odnosu na nameštaj i ostale uređaje koji su gejmeri pretežno imali u svojim sobama. Xbox inžinjeri su čak obilazili domove igrača i davali im kutiju koja bi svojevremeno postala Xbox Series konzola da bi videli kako se uklapa. Velika posvećenost.

Xbox Series X/S konzole izlaze 10. novembra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top