PC

WoW: Shadowlands ekspanzija odložena na neodređeno

Oktobar je trebao biti mesec kada bi World of Warcraft postao bogatiji za još jednu ekspanziju, nazvanu Shadowlands, koja bi igrače odvela u potpuno novu regiju WoW sveta, zagrobni život.

Iako je Blizzard imao dva meseca za dodatni rad kada se pogledaju prošle dve ekspanzije koje su izašle u avgustu, uticaj korona virusa na razvoj je bio daleko veći.

Blizzardov razvojni tim nije uspeo da rad privede kraju na vreme, već mu je potrebno dodatno, zbog čega se izlazak Shadowlands ekspanzije odlaže na neodređeno. Ovo odlaganje bez pruženog novog datuma izlaska pokazuje da Blizzardu treba više vremena kako bi kvalitet ekspanzije doveo na zadovoljavajući nivo, a ujedno izgleda kao da ni samo rukovodstvo ne zna koliko će dodatni rad potrajati.

Džon Hajt je izašao sa objavom da će Shadowlands biti odložen, a u zvaničnoj objavi je navedeno da je preostalo ispolirati sadržaj, izbalansirati pojedine elemente vezane za završni zadržaj. 13. oktobra će izaći pre-patch, koji služi kao priprema terena za novu ekspanziju i donosi izmenjeni progresiju karaktera, opcije za kastomizaciju i slično.

Po internetu se šuška da će novi datum izlaska za Shadowlands biti decembarski, kao i da postoji šansa da se ekspanzija pomeri čak na prvi kvartal naredne godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top