PC

Kreatori Flight Simulatora rade na još jednom projektu za Microsoft

Saradnja studija Asobo i izdavača Microsoft izrodila je fotorealistični simulator letenja – Microsoft Flight Simulator – koji je već prodat u preko milion primeraka, i ima još veći broj igrača putem Game Pass servisa.

Saradnja ovog developera i kompanije iz Redmonda se tu neće završiti, već se nastavlja i na nekim drugim projektima. Sudeći po izjavi Sebastijana Vloka, direktora studija, Asobo trenutno već radi na dva potpuno nova projekta, od tih jedan je za Microsoft.

Drugi projekat je za izdavača Home Focus Interactive, tako da je u pitanju najverovatnije drugi deo za avanturu A Plague Tale: Innocence, koji je već najavljen.

Što se tiče projekta sa Microsoftom, trenutno nema nagoveštaja šta bi to moglo biti, ali obnova partnerstva ne čudi uopšte. Iako još ništa nije zvanično, Microsoft će Asobo najverovatnije dovesti u Xbox Game Studios grupu, pošto imaju odličnu saradnju. Verovatno se čeka da se spusti prašina od kupovine Bethesde

Vezano za Microsoft Flight Simulator, Asobo će nastaviti da igru podržava i tokom narednih godina, a u pripremi je već veliki dodatak u vidu VR podrške.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top