PC

U očajničkom pokušaju da privuče igrače, Ubisoft menja pucačinu Hyper Scape iz korena

Francuski izdavač Ubisoft je rešio da se ovog leta oproba sa jednom multiplejer pucačinom koja nije vezana za ranije franšize, u pokušaju da se ugrabi deo Battle Royale kolača.

Naslov Hyper Scape je došao sa dobrom idejom i namerom, fokusom na gradske bitke i parkur, ali ubrzo nakon izlaska broj igrača je počeo da se srozava. Igra za koju je inače potrebno 100 igrača po meču, teško da uopšte dostiže tu brojku i tokom vikenda. Ubisoft ne odustaje.

Podrška za igru se nastavlja u vidu druge sezone koja donosi opsežne promene kada se bude pojavila 6. oktobra. Istog datuma će doći i poveći apdejt koji će se pozabaviti borbenom mehanikom igre, sa ciljem da se gejmplej načini prostijim i privlačnijim za igrače. Poradiće se i na balansu, a Hyper Scape dobija i ranking sistem.

Kako bi se motivisali da što više igraju, igraći će dobijati poklone za dnevno logovanje u vidu predmeta i kozmetike.

Ambicija da se Hyper Scape obogati i vrati u prerano ugašeni život postoji, ali videćemo da li će Ubisoft uspeti da to izvede sa novom sezonom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top