PC

Call of Duty: Modern Warfare “prerastao” 250GB SSD drajvove

Kada su developeri prvi put predstavili sistemsku zahtevnost za Call of Duty: Modern Warfare igrači su mislili da je 175GB obaveznog slobodnog prostora na hardisku puno za jednu igru. Da su samo zanli šta ih očekuje u narednom periodu. 

Avgusta ove godine, kada je izašao prvi veći peč, igra je prebacila 200GB a novi tvit BattleNonSense-a nas obaveštava da se Modern Warfare neće više ažurirati ako posedujete 250GB SSD. 

Nije ni čudo da je do ovoga došlo jer igra sadrži kampanju za jednog igrača, kooperativni mod Special Ops i čitav Battle Royale mod, nazvan Warzone, mod koji se neprekidno ažurira. Korisnici konzola imaju opciju da deinstaliraju određene modove ili pakete a to su mogli i igrači na Steam-u. Nažalost igrači na Battle.net-u nemaju takve mogućnosti. 

Da li može nešto da stane na put Call of Duty-voj beskonačnoj gladi za prostorom na hard diskovima?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top