PC

Rast cene samo za neke – Godfall jeftiniji na PC nego na Playstation 5

Prošle nedelje otkrivena su različita izdanja i bonusi koje dobijate ako Godfall prednaručite a sa tim novim informacijama je i stigla vest da će se igra pridružiti cenovnom rangu igara sledeće generacije. To znači da će po izlasku koštati $70 što je pokrenulo konverzaciju o novim cenama za igre u gejming zajednici.

Igrači su odma primetili da se cena na PC platformama nije promenila tako da ako želite da izdvojite uobičajenu tarifu za igru, uputite se ka Epic Games prodavnici i naručite igru za $59.99. Tako se Godfall priključio odabranim igrama poput Demon’s Souls Remaster, NBA 2K21, Destruction: All Stars i Call of Duty: Black Ops Cold War na koje će kreatori primeniti novu cenovnu strategiju.

Treba imati na umu da menjanje cena nije ništa novo. Ranijih godina Nintendo je skuplje prodavao igre kad bi izbacio novu konzolu, međutim u to vreme mnogo više novca i vremena je bilo potrebno izdvojiti za pravljenje ketridža.

Jako je teško shvatiti odluku Gearbox-a da se poveća cena igre jer, kako smo ranije saznali, novi naslov će u sebi imati mikrotransakcije. Možda bi razumeli i argument da više vremena i truda treba uložiti u naslove nove generacije ali kada vidimo da se na istoj listi nalazi i NBA 2K21 mislimo da imamo prava da sumnjamo na pohlepu. Pogotovo zato što je Gearbox bio sklon donošenju čudnih odluka vezanim za njihove naslove. Možda se ipak ne treba zaletati sa kupovinom bila ona $59.99 ili $70 na PC i Playstation 5.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top