PC

Ubisoft otriva šta krije priča u Watch Dogs Legion, najavljen i multiplejer mod

Nije sve u beskrajnom broju opcija za igranje, ima nečega i u priči.

U susret izlasku igre Watch Dogs Legion Ubisoft je otkrio najnoviji trejler koji otkriva detalje o priči, a usput smo saznali i nešto o dodatnom sadržaju koji će pristizati nakon izlaska.

Trejler uvodi u samu priču igre, gde nam je kao zadatak nametnuto oslobođenje distopijskog Londona. Za to će biti potrebno izgraditi pokret otpora spreman na sve, što se da zaključiti iz trejlera.

Drugi trejler govori o spomenutom sadržaju za period nakon izlaska. Tako u decembru stiže multiplejer mod kao besplatni apdejt, sa fokusom na kooperativne aktivnosti sa drugim igračima, slobodno istraživanje grada i PvP borbe. Za 2021. godinu u planu je dodavanje još jednom singlplejer moda, zajedno sa novim igrivim karakterima, misijama i New Game+ modu igranja. Biće i raznih ekspanzija i poznatih likova kao što je ranije najavljeni protagonista iz prve igre, Wrench iz drugog i lik iz Assassin’s Creed.

Trejleri za Watch Dogs Legion su prilično dobri, pa tako je i ovaj, samo nas zabrinjava frame-drop sa početka trejlera. Sistemski zahtevi svakako neće biti mali zalogaj ako želite igrati sa punim detaljima.

Watch Dogs Legion je naša TOP igra za mesec oktobar, a ako želite da vidite i ostale, bacite pogled ovde.

Watch Dogs Legion izlazi 29. oktobra za PC, PS4 i Xbox One, a 12. novembra za PS5 i Xbox Series X/S.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top