PC

Days Gone i MediEvil od sada dostupni za PC putem PS Now servisa

Playstation Now servis kompanije Sony koji omogućava strimovanje PS ekskluziva na PC, postaje bogatiji za još sadržaja.

Ponudu predvode Days Gone, i MediEvil remake, a tu su i Trine 4, Rad i Friday the 13th. Kao što možete primetiti, igre su u duhu meseca oktobra i praznika Noći veštica.

Days Gone je prošlogodišnja PS4 ekskluziva koja nosi horor priču od usamljenom motoristi koji preživljava apokalipsu izazvanu zombijima koji neverovatno brzo reaguju na zvuk. MediEvil je remake simpatične avanture koja je izašla za prethodne generacije PS konzola.

Za sada jedino Horizon Zero Dawn ostaje kao zvanično dostupna Playstation ekskluziva koja je bez ograničenja i zaobilaznica dostupna za igranje na PC-u, i to putem Steam platforme. Servis PS Now je solidna alternativa, ali se nadamo da će Sony dovesti još igara na ovu platformu, kao što i planira.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top