PC

Insurgency: Sandstorm postaje sve bogatiji – stiže co-op mod, nova mapa, oružja

Iako nekako nije uspela da dostigne uspeh kao original, Insurgency: Sandstorm i dalje uživa veliku pažnju od strane developera New World.

Ove godine dolazi još noviteta, nakon noćnih mapa u junu, i to u vidu kooperativnom moda igranja, nove mape, oružja i niza drugih dodataka. Sadržaj će biti objedinjeno pod operacijom Breakaway koja je potpuno besplatna za sve igrače.

Outpost kooperativni mod igranja od igrača zahteva kontrolu resursa i odbranu pozicije. Meč počinje sa ograničenom opremom, pa je tako potrebno pametno trošiti municiju protiv neprijatelja. Uspešno odupiranje talasu daje nove resurse, a u slučaju neuspeha potrebno je povući se.

Ponuda teritorija za borbu proširena je sa mapom Tell, koja donosi bliske borbe u urbanom okruženju, gde će dominirati sačmarice. Što se tiče proširenja arsenala, za Insurgents je FAMAS F1 novitet, a kod Security je to AUG A3.

Kastomizacija je takođe obogaćena novim nadogradnjama za oružje, a tu su i razno novi kozmetički dodaci kako bi se izdvojili na bojištu.

Sve spomenute novine prikazane su u trejleru ispod:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top