PlayStation 4

Pogledajte direktno poređenje u NBA 2K21 između PS4 i PS5 grafike

Verzije košarkaške simulacije NBA 2K21 na PS5 i Xbox Series X izgledaju zaista impresivno. 2K Games je ove nedelje izbacio prvi next-gen gemplej NBA 2K21 naslova koji je snimljen na PS5. Sinimci i razlika u vizualima nas podseća na neka prošla vremena kada je prvi put prikazan gemplej na PS4 još 2013.

Visual Concepts studio je objasnio da verzija nove generacije ima poboljšano osvetljenje, teksture, fiziku i nove animacije prilikom kretanja i sudaranja igrača. Materijal snimljen na PS5 izgleda mnogo življe zahvaljujući jedinstvenim AI interakcijama. Developeri kažu da ih se u igri nalazi oko 150 a možete da ih primetite kada navijačice ili maskote uskoče na teren, karakterima pored aut linije pa čak i na tribinama.

Jedan jutuber je odlučio da nam pokaže direktno poređenje PS4 i PS5 verzija kako bi najbolje videli razlike i taj video možete da pogledate na dnu strane. Iako 2K kaže da je gemplej snimljen na PS5 igra je prezentovana u montiranom stanju tako da poređenje nije baš potpuno. Video ipak odlično kopira uglove kamere i uslove u igri a i može se videti kvalitet modela u krupnim planovima.

Verzija igre za konzole sledeće generacije stiže 10. novembra na Xbox Series X/S a 12. novembra za PS5.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top