PlayStation 5

Šta se to krije unutar Playstation 5 konzole?

Doktore, pacijent je spreman za disekciju.

Sony je danas objavio detaljan video na kome prezentuju unutrašnjost konzole nove generacije i na koji način su integrisali svoju tehnologiju u ovaj aparat. Kompanija je napravila neizbežni generacijski skok u pogledu performansi kako bi igračima pružila osećaj koji dolazi sa sledećom generacijom.

Čini se da je svaki aspekt sistema uravnotežen više nego ikad. Preko fokusa na smanjenje nivoa buke do povećanja rashladnog kapaciteta i nove tehnologije hlađenja određenih komponenti tečnim metalom. Sony posebno želi da skrene pažnju na mehanizam koji su ugradili kako bi sistem prilikom rada bio znatno tiši. Pošto verujemo da su svi iskusili zvuke slične mlaznom avionu prilikom igranja nekog od naslova poput God of War ili Red Dead Redemption-a.

Pročitajte još: Playstation 5 će imati manje dostupnog prostora nego što je prvobitno planirano

U priloženom video, imaćete priliku da saznate dimenzije, koji i koliko ulaza se nalazi na konzoli, horizontalne i vertikalne transformacije konzole i mnoge druge informacije. Kompanija jedva čeka da obožavatelji lično čuju konzolu ali do novembra ostaje nam samo da gledamo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top