PC

Beta verzija za Black Ops Cold War nudi nove mape, ping sistem i 3 moda igranja, evo koja

Activision je otvorio vrata igre Call of Duty: Black Ops Cold War i omogućio je igračima na Playstation 4 uređajima da isprobaju igru i iskuse delić sadržaja koji će biti u ponudi.

Do sada nije bilo poznato šta igrači tačno mogu očekivati u beta fazi testiranja, ali pošto igrači na PS4 sistemima već mogu da se igraju sada znamo i mi.

Ponudu predvode multiplejer modovi, od kojih su tri potpuno novi, a svakako će ih biti više kada se igra pojavi 13. novembra.

Fireteam: Dirty Bomb je dosta zanimljiv mod igranja, u kojem je 40 igrača podeljenu u 10 timova za zadatkom detonacije radioaktivnih bombi na mapi. Bombe čine oblast u blizini radioaktivnom, pa će boravkom u njima igrači iskusiti određene posledice. VIP Escort, kao što mu samo ime kaže, stavlja zadatak ekstrakcije određene osobe do bezbedne zone. Jedan tim ima zadatak ekstrakcije, a drugi da im stane na put i odigrava se u 6v6 formatu. Combined Arms: Assault je 12v12 mod igranja u kojem je potrebno zauzimati što više objektiva. Takođe tu je i domination mod igranja koji dodatno obogaćuje ponudu

Mape su inspirisane periodom Hladnog rata u koje vodi novi naslov u Black Ops pod-serijalu. Od novih u ponudi izdvaja se Cartel sa različitim opcijama za prisutup borbi.

Tu je i ping sistem koji je popularizovao naslov Apex Legends, a koji će olakšati komunikaciju između igrača u igri. Sa ovim beta testiranjem dolazi i veliki iskorak za igrače na konzolama, pošto se po prvi put u Call of Duty franšizi nalazi FOV slider opcija za podešavanja kod igrača na PS4 i Xbox One.

Pošto je u pitanju dosta ograničeni sadržaj, gde se sama kampanja i Zombies dodatak ne računaju, ne čudi što sistemski zahtevi za učešće putem PC platforme traže “svega” 45GB slobodnog prostora.

Otvorena beta za PC i Xbox One korisnike počinje od 17. oktobra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top