PC

Destiny 2 postaje dostupniji za novajlije – stižu novi NPC i tutorijal za početnike

Destiny 2 planira da učini igru dostupnijom novim igračima. Neka od mnogih promena koje Bungie planira da izbaci sa sledećom ekspanzijom pod nazivom Beyond light su poboljšanje doživljaja za nove igrače.

Kada je prošle godine Destiny 2 prezentovao besplatnu verziju igre New Light, kreatori su se potrudili da naprave kratak vodič na početku igre kako bi se novi igrači upoznali sa mehanikama pucanja, opremom koju koriste i oružijima. Nakon toga igrači su morali da pobede laganu kraljicu koja je potom otkljčavala čitav Destiny 2 svet.

I pored ovih novih sadržaja, igrači su i dalje kritikovali nove odluke i komentarisali da igra i dalje potpuno ignoriše neke od glavnih komponenti zbog čeka se veliki broj njih osećao izgubljeno pošto su pušteni da istražuju veliki Destiny 2 univerzum. Iako će čitav besplatni sadržaj nestati sa novom ekspanzijom, Bungie želi da nastavi sa radom na prijatnijoj i informativnijoj dobrodošlici novim igračima.

Destiny 2:Beyond Light će predstaviti novog NPC-a po imenu Šo Han koji će upoznati igrače sa trenutnim stanjem u Destiny-u, naučiti ih šta su Engrami, i kako da se snazale u menijima i sistemima igre. Bungie je isto informisao igrače da je 1. decembar zadnji dan kada mogu svoj progres da prenesu sa Battle.net-a na Steam. Imajte na umu, da ako ste igru već igrali na Steam-u svaki prenos starog sadržaja sa Battle.net-a će obrisati proges koji ste napravili na Steam-u.

Beyond Light ekspanzija izlazi 10. novembra za PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i Stadia platforme u video ispod pogledajte kako će Destiny Content Vault i Cosmodrome promeniti igru.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top